Bröndbyn viime kauden parhaalla maalintekijällä, Teemu Pukilla, alkaa viimeinen sopimuskausi. Paljon on ollut spekulaatiota suomalaishyökkääjän tulevaisuudesta, mutta Pukki, 27, on avoin jatkosopimukselle Bröndbyn kanssa.

Jos Bröndby haluaa Pukista rahaa, on heidän myytävä hänet nyt, sillä viime kausi on nostanut maalitykin arvoa huimasti. Toinen vaihtoehto on jatkosopimus, sillä muuten Pukki olisi vapaa lähtemään ensi kauden päätteeksi ilmaisella siirrolla.

– Tällä hetkellä keskityn vain Bröndbyhyn. Muut voivat miettiä, mutta minä keskityn jalkapalloon, Pukki sanoi tanskalaiselle 3point.dk-sivustolle.

Näillä näkymin Pukki on jatkamassa Bröndbyssä yhdellä ehdolla.

– Nautin Bröndbyssä olemisesta, joten jos tarjous on hyvä, en näe, miksi en jatkaisi. Mutta tarjouksen on oltava ymmärrettävästi hyvä.

– Mutta yritän olla ajattelematta sitä hirveästi. Harjoittelemme kovasti ja aloitamme myös viralliset ottelut taas, joten haluan vain keskittyä jalkapalloon, Pukki jatkoi.

Suomalaishyökkääjä oli vahvassa vireessä Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella suomalaista VPS:aa vastaan. Pukki teki Bröndbyn avausmaalin ja syötti toisen osuman ensimmäisessa osaottelussa, joka päättyi Bröndbyn 2-0-voittoon. Toinen osaottelu pelataan ensi viikolla Vaasassa.