Vahid Hambo jatkaa uraansa SJK:ssa – Facundo Guichon jättää Seinäjoen

© Kuva: Juha Tamminen

Hyökkääjä Vahid Hambo, 22, on solminut ensi kauden loppuun asti kattavan sopimuksen Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa.

Hambo vietti edelliset kaksi kautta Englannin Mestaruussarjan Brightonissa, joka nousi ensi syksyksi Valioliigaan. Pahat loukkaantumiset estivät kuitenkin häntä taistelemasta tosissaan paikasta edustusjoukkueessa, ja tänä kesänä hän lähti seurasta.

– Olen tässä nyt pari kuukautta etsinyt uutta seuraa. Aluksi ulkomailta, mutta en ole loukkaantumisen jälkeen vielä ihan siinä kunnossa että olisi järkevää jäädä sinne. Suomessa minulla oli monta vaihtoehtoa, mutta SJK on lopulta paras kokonaisuus. Täällä on hyvät resurssit ja näissä olosuhteissa on hyvä päästä taas kuntoon. SJK myös oikeasti halusi minut tänne, joten tämä tuntui heti oikealta paikalta, kertoo Hambo SJK:n tiedotteessa.

– Tuskin minua kuitenkaan nähdään ihan heti kentällä, sillä aluksi pitää katsoa että kaikki on kunnossa ja haemme itseluottamusta takaisin. Pikkuhiljaa kovempaa ja kovempaa. Tänään oli ensimmäiset treenit ja hyvältä jo tuntui. Alkaa jo ihan odottamaan että pääsee pelaamaan, mutta ei pidä hosua sen kanssa.

Suomessa Hambo on pelannut Veikkausliigaa aiemmin FC Interin riveissä.

SJK tiedotti keskiviikkona myös kahdesta muusta uudesta pelaajasta. Seuran oma kasvatti Joonas Sundman, 19, palaa Seinäjoelle Aston Villan akatemiasta kauden 2019 loppuun asti kestävällä sopimuksella ja Englannissa syntynyt, mutta myös Australian passin omaava, 23-vuotias hyökkääjä Kaine Sheppard kirjoitti parin viikon testijakson jälkeen 1+1 -muotoisen sopimuksen seinäjokelaisten kanssa.

Uusien hankintojen myötä SJK on myös purkanut yhteisellä päätöksellä uruguaylaispelaaja Facundo Guichonin sopimuksen. Facundo pelasi SJK:ssa kaikki kilpailut mukaan lukien 17 ottelua ja teki niissä neljä maalia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.