RoPS isännöi lauantaina HIFK:ta Veikkausliigan ottelussa. Henkinen sodankäynti on jo aloitettu seurojen virallisilla Twitter-tileillä hyvässä hengessä.

RoPS:n Twitter-tililtä kysyttiin ensin lähisikö konkaripelaaja Mikael Forssell, 36, mahdollisesti jo perjantai-iltana käymään rovaniemeläisessä tanssiravintola Pohjanhovissa. Twiittiin mahdutettiin myös gif-video, jossa vanhus heittää kainalosauvat pois ja alkaa tanssimaan. Katso twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Moro @HIFKedustus ! Ootteko jo tänään Rollossa? Lähtiskö Miklu illalla Pohjanhoviin?

Eikä aikaakaan, kun HIFK:n tililtä vastattiin rovaniemeläisten twiittiin.

– Huomenna siellä! Pohjanhovi? Kuulostaa ihan maalaisten tanssimestalta. Onko (Antti) Okkonen karaokeisäntänä? Ootte huomenna niin pesukoneessa.

Mikäli et näe alla olevaa twiittiä, katso se täältä.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
Moro @HIFKedustus ! Ootteko jo tänään Rollossa? Lähtiskö Miklu illalla Pohjanhoviin?
Huomenna siellä! Pohjanhovi? Kuulostaa ihan maalaisten tanssimestalta. Onko Okkonen karaokeisäntänä? Ootte huomenna niin pesukoneessa 🔜⚽🔥

Ottelun merkitys on molemmille joukkueille suuri. HIFK on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 11, eli karsijan paikalla. RoPS on kymmenes, mutta ero HIFK:hon on seitsemän pistettä. HIFK tarvitsee siis kipeästi pisteitä.

– Emme antaneet RoPS:lle juurikaan saumaa (kauden aiemmassa kohtaamisessa). Se oli meiltä kokonaisvaltaisesti hyvä ottelu. Olemme voittaneet vasta kaksi ottelua, mutta uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet Rovaniemellä, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen ennakoi seuran nettisivuilla.