AC Milanin uusi kärkihyökkääjä Nikola Kalinic vakuuttaa aloittavansa uudessa seurassa rennolla otteella. Tänään Milanin vahvistama siirto ei ole kokeneelle pelurille elämää mullistava asia, sillä mies aikoo jatkaa työskentelyä samaan tapaan, kuin entisessä seurassa Fiorentinassa.

– AC Milanissa on meneillään uusi kausi. Toivon, että kaikki menee hyvin. Voin vain sanoa, että olen valmis tekemään kaikkeni voittaakseni. Olen valmis uhrautumaan, kroaattipelaaja kertoi.

Milan on käyttänyt kuluvana kesänä yli 200 miljoonaa euroa uusiin pelaajahankintoihin. Seura on hankkinut rivehinsä muun muassa Leonardo Bonuccin, Hakan Calhanoglun, sekä Andre Silvan. Toisaalta Carlos Bacca lähetettiin lainalle Sevillaan.

Näin ollen Milanissa aloittaa nyt hyvin erilainen miehistö, kuin viime kaudella. Kalinic uskoo, että uusia temppuja ei kuitenkaan tarvita.

– Minun täytyy vain jatkaa samaa, kuin mitä tein Fiorentinassa, ja kaikki tulee menemään hyvin. En tunne paineita. Olen keskittynyt vain pelaamiseen, mies summasi.

Lähde: Football Italia