Heinäkuussa Rovaniemen Palloseuraan saapunut keskikenttämies Charlie Trafford pelasi maanantaina viimeisen ottelunsa Veikkausliigassa, kun RoPS voitti sarjaa johtavan Helsingin Jalkapalloklubin vieraskentällä 1-0.

Kanadalainen Trafford, 25, ehti pelata RoPS:n paidassa kuusi Veikkausliigan ottelua, joissa hän teki yhteensä yhden maalin ja antoi yhden syötön. Hän jatkaa uraansa skotlantilaisessa Inverness Caledonian Thistlessa.

Trafford on ennenkin pelannut Suomessa IFK Mariehamnissa, Turun Palloseurassa ja Kuopion Palloseurassa vuosina 2013-2016, mutta hän kertoi RoPS:n Youtube-videolla, että rakastui Suomeen tällä kertaa aivan uudella tavalla.

– Olen normaalisti varsin hyvä sanojen kanssa, mutta tämä on vaikea tilanne minulle, enkä oikein löydä sanoja tähän hätään. Olen erittäin innoissani urani puolesta, mutta viimeiset pari päivää diilin varmistumisen jälkeen olen ollut surullinen, kertoo Trafford videolla.

– Minulle tulee ikävä tätä paikkaa. Olen ollut Suomessa ennenkin, mutta tällä kertaa rakastuin siihen paljon enemmän. Ihmiset täällä, joukkueemme, kaikki seurasta, kannattajat, luonto ja kaikki… Tämä on ollut erityistä aikaa minulle.

– Minulla oli vaikea viime vuosi jalkapallon parissa, mutta viimeisen kuukauden aikana olen löytänyt taas iloni jalkapalloa kohtaan. Olen erittäin kiitollinen RoPS:lle tästä mahdollisuudesta.

Voit katsoa Traffordin hyvästit kokonaisuudessaan alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.