Diego Costan suunnitelma menossa uusiksi? Chelsean hintapyyntö estää unelmasiirron

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Diego Costan mukaan Chelsean hänelle asettama hintapyyntö hankaloittaa ratkaisevasti hänen paluutaan Atletico Madridiin.

28-vuotias Costa arvelee, että hänen on pian suunnattava katseensa johonkin muualle kuin Madridiin, mutta toivoo, että Chelsea huomioisi hänen tekonsa seuran hyväksi ja laskisi hintapyyntöään, jotta unelmasiirto Atleticoon toteutuisi.

Espanjalaishyökkääjä on tällä hetkellä perheensä luona Brasiliassa, sillä hän ei ole suostunut harjoittelemaan Chelsean reservien kanssa. Lontoolaisjoukkueen manageri Antonio Conte ilmoitti Costalle viime kauden jälkeen, että häntä ei enää tällä sesongilla tarvittaisi.

– Olen tehnyt selväksi, että välitän Atleticosta ja olen kiinnostunut pelaamaan siellä. Mutta jos Atletico ja Chelsea eivät pääse yhteisymmärrykseen eikä Atletico yritä kovemmin, en voi jatkaa haaveilua pelaamisesta seurassa, joka ei aio tehdä enemmän saadakseen minut, sanoi Costa ESPN:lle.

– Tiedän, että he yrittävät vielä, mutta jos se jää kiinni Chelsean haluamasta summasta, niin se (siirto) ei tule tapahtumaan.

Costa siirtyi Chelseaan kesällä 2014 juurikin Atleticosta 35 miljoonalla eurolla. Espanjalaishyökkääjän mukaan Chelsea haluaa hänestä omansa takaisin ja paljon enemmän.

– Tiedän vain, että Chelsealle tuleva tarjous on isompi kuin se, jonka he maksoivat, joten olen antanut heille jotain takaisin jokaisessa mielessä.

Costa ei ollut kuitenkaan tietoinen, millaisista summista pitkään jatkuneissa neuvotteluissa on ollut puhetta.

– En osaa sanoa, mutta agenttini kertoi, että Chelsea haluaa jotain, mihin Atletico ei pääse lähellekään.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!