FC Hakaan vahvistuksia Veikkausliigasta ja ulkomailta

© Kuva: Juha Tamminen

FC Haka on vahvistanut rivejään kolmella uudella pelaajalla.

Valkeakoskelaisten vahvuuteen liittyivät Ilveksen kanssa tiistaina sopimuksensa purkanut hyökkääjä Antto Hilska, Hämeenlinnan Härmän laitahyökkääjä Jonni Thusberg, ja Suomen kentillä täysin uutena pelaajana nähdään kosovolainen Arlind Basha, joka on viimeksi pelannut kroatialaisseura Hajduk Splitin organisaatiossa.

Hilskan, 23, sopimus kattaa kuluvan kauden loppuun, ja siinä on optio myös seuraavasta vuodesta. Basha, 21, on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, jolla on myös loppukauden mittainen sopimus, mutta sopimus kattaa koeajan elokuun loppuun asti. Thusbergin, 20, sopimus on voimassa loppukauden ajan.

– Molempien pelaajien kohdalla on tietysti kyseessä varsin kapean hyökkäyspäämme vahvistus, mutta samalla katse on kummankin kohdalla jo ensi kaudessa, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen toteaa seuran tiedotteessa.

Hilska on Hakan käytettävissä jo lauantaina, kun valkeakoskelaiset kohtaavat Ykkösen ottelussa GrIFK:n.

– Myös Bashan pelilupaa koetetaan saada siihen peliin, mutta vielä hänen pelaamisensa lauantaina ei ole varmaa, Huttunen kertoo.

Thusberg pelasi jo talvikaudella Haka/Härmä YJ:n paidassa SM-karsintaotteluita siihen asti, kunnes jalkavamma pakotti miehen pakkolomalle. Thusberg ehti kuitenkin vakuuttaa Hakan valmennuksen ja viimeiset kolme viikkoa hän on ollut Hakan harjoitusvahvuudessa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.