IFK Mariehamn on solminut jatkosopimuksen päävalmentaja Peter Lundbergin kanssa.

Seura tiedotti sivuillaan, että Lundberg tulee jatkamaan tehtävässään vielä ainakin kauden 2019 yli. Lundberg aloitti nykyisessä tehtävässään kaudella 2016. Silloin mies toimi yhteistyössä Kari Virtasen kanssa. Sitä ennen Lundberg työskenteli seuran apuvalmentajana.

Seurajohtaja Peter Mattsson iloitsi Lundbergin sopimuksesta.

– Tavoitteemme on ollut rakentaa pitkäaikainen yhteistyö jo siitä asti, kun Lundis [Lundberg] tuli seuraan apuvalmentajaksi. Toivoimme, että hän kasvaisi rooliinsa päävalmentajana ja niin on myös käynyt. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja siihen asenteeseen, kuinka hän kehittää itseään koko ajan ja johtaa joukkuetta, Mattsson suitsutti.

– Lundis on määrätietoinen ja nälkäinen valmentaja. Hänellä on edessään pitkä ura, jos hän vain niin haluaa. Oli siis selvää, että halusimme jutella jatkosta ja kahden vuoden sopimus tuntuu hyvältä.

Näin ollen seura takaa itselleen pelillisen jatkuvuuden ainakin valmentamisen osalta. Vasta 36-vuotiaalla Lundebergillä on halutessaan mahdollisuus rakentaa IFK:sta huippuseura ja sementoida sen asema Veikkausliigan kärkikahinoissa.

Veikkausliigassa kahdeksannella sijalla oleva IFK jatkaa taisteluaan sunnuntaina, kun seura saa kotonaan vastaansa VPS:n.