Italian Serie A -kauden kahdella voitolla aloittanut Napoli on kiinnittänyt katseensa FC Barcelonan Denis Suareziin, kertoo AS.

Suarez, 23, liittyi Barcelonaan vuonna 2013 Manchester Cityn organisaatiosta. Vuotta myöhemmin hänet lainattiin Sevillaan, josta matka jatkui seuraavalle kaudella vakituisella siirrolla Villarrealiin. Barcelona halusi kuitenkin espanjalaispelurinsa sopimukseen kolmen miljoonan euron takaisinosto-option, jonka se käytti viime kesänä.

Viime kaudella Suarez esiintyi Barcelonan kanssa La Ligassa 26 ottelussa. Hän oli kuitenkin pääsarjassa usein rotaatiopelaajan roolissa, ja täysiä 90 minuutin otteluja hänelle kertyi vain kaksi. Mestarien liigassa hän pelasi yhdessä pelissä.

Napolin päävalmentaja Maurizio Sarri etsii vahvistuksia hyökkäyksensä laidoille. Suarez ei alunperin kuulunut pelaajiin, joista Barcelona haluaisi luopua, mutta seura on useiden lähteiden mukaan tekemässä kesäsiivousta uusia hankintoja varten. Suarezin sopimukseen on kirjattu 50 miljoonan euron ulosostoklausuuli, mutta AS:n mukaan Barcelona olisi valmis luopumaan hänestä mahdollisesti pienemmälläkin summalla.