AS Monaco on tehnyt aiesopimuksen Kylian Mbappen myynnistä pariisilaiseen PSG:hen. Le Parisienin ja L´Équipen mukaan nuorukaisen hinta olisi 140 miljoonaa euroa ja vaihdossa Monacoon siirtyisi yksi pelaaja.

Lähteiden mukaan siirto otti ison askeleen lähemmäs toteutumista eilen, kun Monaco hyväksyi vastahakoisesti Mbappen pyynnön saada siirto pois seurasta.

18-vuotias hyökkääjä on jo eri lähteiden mukaan sopinut palkastaan pariisilaisseuran kanssa ja uskoo, että siirto saadaan aikaiseksi viikonloppuun mennessä.

Le Parisienin mukaan ainoa asia, joka voi vielä pilata sopimuksen syntymisen on hintaan kuuluva PSG:n pelaaja. Monacon ensimmäinen vaihtoehto oli Presnel Kimpembe, mutta tähän pariisissa ei suostuttu.

Javier Pastorea, Julian Draxleria ja Lucas Mouraa on tarjottu diilin mukana Monacoon, mutta kukaan mainituista pelaajista ei halunnut lähteä.

Tilanne on tässä kohtaa pienoisessa umpikujassa, sillä PSG:stä on sanottu, että he eivät voi maksaa rahana yli 140 miljoonaa euroa, koska tällöin he rikkoisivat UEFAn asettamia taloudellisen reilun pelin sääntöjä.