OPS:lla surkeaa tuuria derbyn alla – aamuharjoituksista kaksi pelaajaa sairaalaan

© Kuva: Juha Tamminen

Edellinen Oulun derby jouduttiin keskeyttämään viime heinäkuussa pommiuhan vuoksi. Ottelu päätettiin uusia kokonaisuudessan ja derby pelataan tänään, keskiviikkona. OPS:n aamuharjoituksissa kävi keskiviikkona vaaratilanne, jonka takia kokoonpano meni uusiksi.

OPS:n nettisivuilla kerrotaan, että avauskokoonpanoon merkatut Matias Juntunen sekä Felix Orishani löivät päät yhteen spurtti-harjoituksissa. Orishani menetti tilanteessa tajunsa ja oli lähellä, että mies olisi nielaissut kielensä, mutta joukkuetoverit olivat onneksi nopeita toimissaan.

Juntunen sai tilanteessa vakavan aivotärähdyksen. Molemmat pelaajat ovat tällä hetkellä sairaalassa tarkkailtavana, mutta mitään akuuttia hätää kummallakaan ei ole.

– Tämä on kyllä uskomatonta. Muutoinkin vaikeuksissa olevaa joukkuettamme koetellaan nyt oikein kunnolla. Onneksi Felix ja Matias ovat kunnossa. Nyt tilanne on kuitenkin se, että meiltä puuttuu kapteeni ja kaksi avainpelaajaa. Nyt joukkueen on vain käsiteltävä tämä onnettomuus nopeasti ja käännettävä se voimavaraksi, OPS-manageri Miika Juntunen sanoi sueran nettisivuilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.