Valioliigaan ensi kaudeksi nousseen Newcastle Unitedin manageri Rafael Benitez on iskenyt silmänsä Atletico Madridin argentiinalaisen hyökkääjään Angel Correaan, kertoo Newcastle Chronicle.

Newcastle ja manageri Benitez haluaisivat vahvistaa rivejään vähintään yhdellä maalitykillä, jotta seuralla olisi ensi kaudeksi kasassa iskukykyinen joukkue.

Viime kaudella 20 maalia Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla iskenyt Dwight Gayle on tällä hetkellä joukkueen ainoa pelote hyökkäyspäässä. Kannattajat ovat jo laajalti tympääntyneet Aleksandar Mitroviciin, joka iski viime kaudella vain neljä maalia Mestaruusarjassa.

Toinen vaihtoehto kärkeen on Emmanuel Riviere, joka on tehnyt kolme maalia 31 ottelussa Newcastlessa. Hän vietti viime kauden lainalla Espanjassa Osasunassa, jossa maaleja ei syntynyt laisinkaan.

Correa, 22, on osoittanut viitteitä potentiaalistaan Atleticossa, mutta maalimäärät ovat toistaiseksi jääneet vaatimattomaksi. Kaksi vuotta sitten Argentiinan maajoukkueessa debytoinut hyökkääjä on iskenyt yhdeksän maalia 58 ottelussa kaikki Espanjan kilpailut mukaan lukien.