Viime veikkausliigakaudella SJK:n paidassa pelannut Roope Riski avasi maalihanat uudessa itävaltalaisseurassaan SKN St. Pöltenissa.

Riski teki St. Pöltenin ainokaisen viime kauden mestari Red Bull Salzburgia vastaan. Vasemmalta laidalta lähetetty keskitys tavoitti Riskin boksin sisällä ja suomalaishyökkääjä otti pallon komeasti haltuun ja viimeisteli tarkasti pallon maaliin.

Maali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, sillä Salzburg oli kotonaan parempi tylysti maalein 5-1. Riski on pelannut tällä kaudella kaikissa St. Pöltenin sarjaotteluissa täydet minuutit.

Kaudella 20176-17 Riski pelasi Saksassa Kolmosliigassa Paderbornissa lainalla, mutta siirtyi heinäkuussa Itävallan pääsarjaan. Riski teki SJK:n paidassa viime veikkausliigakaudella 17 maalia. Paderbornissa Riski onnistui kerran maalinteossa.