Real Madridin kapteenin Sergio Ramosin mukaan tuomari teki virheen, kun hän ajoi Cristiano Ronaldon ulos kentältä sunnuntaina Espanjan supercupin ottelussa Barcelonaa vastaan.

Ronaldo, 32, vaihdettiin kentälle noin tunnin pelin kohdalla. Hän teki joukkueensa 2-1-maalin 80. minuutilla ja tuuletti osumaansa ottamalla paitansa pois, mistä tuomari antoi hänelle varoituksen. Vain kaksi minuuttia myöhemmin portugalilaistähti oli jälleen pääsemässä maalintekoon, kun hän kamppaili pallosta Barcelonan Samuel Umtitin kanssa. Ronaldo kaatui rangaistusalueella ja tuomari antoi hänelle toisen keltaisen kortin, tällä kertaa sukeltamisesta.

Ulosajonsa jälkeen Ronaldo tönäisi erotuomaria, joten häntä saattaa odottaa pitkä pelikielto Espanjan kilpailuista.

– Hän oli kaukana minusta. Uskon, että hänen tasapainonsa horjui pelin tiimellyksessä, eikä hän teeskennellyt mitään, sanoi Ramos ottelun jälkeen AS:lle.

– Meillä saattaa olla mahdollisuus valitukseen, sillä se jätti meidät pelaamaan vajaamiehisenä ilman tärkeää pelaajaamme kymmeneksi minuutiksi. Meidän tulee ajatella asiaa hieman enemmän.

Barcelona sen sijaan sai pilkun ottelun 76. minuutilla, kun Luis Suarez kaatui Real Madridin rangaistusalueella. Lionel Messi latasi pallon verkkoon ja tasoitti ottelun lukemiksi 1-1.

Ramosin mukaan Suarezin kaatumisessa ei tapahtunut rikettä.

– Tällaisessa ottelussa jännite on erittäin korkealla. Minusta se ei ollut rangaistuspotku. En usko, että tuomari viheltää pilliinsä, ellei hän näe mitä tapahtui, joten hän näki sen selvästi. Minusta siinä ei ollut mitään.

Ottelu päättyi Real Madridi 3-1-voittoon. Espanjan supercupin toinen osaottelu pelataan keskiviikkona.