Suursuosikki Steven Morrissey teki jatkosopimuksen VPS:n kanssa

© Kuva: Juha Tamminen

Jamaikalainen hyökkääjä Steven Morrissey on tehnyt Vaasan Palloseuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Uusi kontrahti ulottuu kauden 2019 loppuun.

Morrissey, 31, saapui ensimmäistä kertaa Vaasaan kaudella 2011 lainasopimuksella Portmore Unitedista. Hän teki ensimmäisenä vuotenaan Veikkausliigassa neljä maalia 11 ottelussa.

Seuraavalla kaudella osumia syntyi jo 15, ja Morrisseyn matka jatkui vuonna 2013 tanskalaiseen Silkeborgiin. Jamaikalaistaiturin ura ei kuitenkaan lähtenyt Superligassa lentoon ja hän palasi Vepsuun jo muutamaa kuukautta myöhemmin.

Tällä kaudella Morrissey on pelannut huippuvireisessä VPS:n joukkueessa 19 ottelua, joissa hän on iskenyt yhteensä viisi maalia ja antanut kuusi maalisyöttöä.

– Steven on pitkään ollut seurassa ja hän on pelannut hyvän alkukauden tänä vuonna. Hän on osoittanut olevansa tärkeä pelaaja meille hyökkäyspäähän. Tavoite seuraavaksi on, että hänen fysiikkansa saadaan ylläpidettyä tällä tasolla ja jopa hieman kehitettyä sitä tulevaisuudessa paremmaksi, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi seuran verkkosivuilla.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!