Swansea hankki korvaajan Gylfi Sigurdssonille – pelasi viisi vuotta sitten viidennellä sarjatasolla

Swansea City on hankkinut keskikenttäpelaaja Sam Clucasin Hullista. BBC:n mukaan Clucasista toivotaan korvaajaa aiemmin tänä kesänä Evertoniin lähteneelle Gylfi Sigurdssonille.

26-vuotias Clucas on solminut nelivuotisen sopimuksen seuran kanssa. Siirtosumma on salainen. Transfermarkt-sivustolla siirron hinnaksi kuitenkin ilmoitetaan 15 miljoonaa euroa. Sigurdsson myytiin Evertoniin noin 48 miljoonan euron hinnalla.

Clucasilla on edessään suuri työmaa, jahka mies mielii täyttää Sirgurdssonin jättämän aukon joukkueessa. Miehen erityislaatuinen historia tosin antaa osviittaa siitä, että käytännössä mikä tahansa on mahdollista.

Ennen sopimuksen varmistumista Swansean valmentaja Paul Clement suitsutti Clucasia monipuolisena pelaajana. Hän kykenee hyviin suorituksiin puolustajana, keskikenttäpelaajana, laitahyökkääjänä, tai jopa kärkenä.

Clucas ponnistaa Leicesterin juniorijoukkueesta ja Glenn Hoddlen akatemiasta. Varsinaiset kannuksensa hän on saanut alemmilla sarjatasoille Englannissa. Vielä viisi vuotta sitten Clucas taisteli Hereford Unitedin riveissä viidennellä sarjatasolla. Sittemmin mies on noussut tasaisen varmasti eteenpäin kohti ammattilaisuutta.

Clucas pelasi viime kauden Hullissa, jonka apea tie johti lopulta pudotukseen Championshipin puolelle. Clucas teki kuitenkin henkilökohtaisen paluun Valioliigaan, jossa hänellä on mahdollisuus tehdä varsinainen läpimurto huippupelaajien parissa.

– Pidän hänen taustastaan ja hänen tarinastaan. Hänen on todella täytynyt taistella raivatakseen tiensä läpi alempien sarjatasojen, Clement hehkutti uutta peluriaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.