Siirtospekulaatioiden keskiössä oleva Tottenhamin laitapakki Danny Rose avautui Talksportille siitä, kuinka Tottenham-fanit kohtelivat häntä uran alkuaikana Pohjois-Lontoossa.

– Minun on saatava tämä nauhalle: ihmiset puhuivat minusta kuin minulla olisi kaksi vasenta jalkaa ennen kuin Mauricio (Pochettino) tuli seuraan, Rose sanoi.

– Ihmisten on ymmärrettävä, että jos pelaajalla on keskiverto kausi, kuten minulla oli, se ei tee huonoa pelaajaa. Ihmisten on erotettava se, hän jatkoi.

Rose sanoi, ettei yleensä tee asioista numeroa, mutta tämä asia on ottanut hänellä lujille.

– En yleensä kerskaile suorituksillani, mutta olin hyvä pelaaja ennen kuin managerimme tuli ja olen vielä parempi nyt. Hän on tehnyt minusta johdonmukaisemman.

– Mutta älkää koskaan puhuko minusta, kuten että minulla olisi kaksi vasenta jalkaa ennen häntä. Sitä minä en kuuntele.

Englannin maajoukkuepakki sanoo, että nykyään hän saa faneilta hyvää kohtelua, mutta ei ole unohtanut muutaman vuoden takaisia tapahtumia.

– En koskaan unohda sitä, miten jotkut fanit kohtelivat minua, kun solmin sopimuksen (vuonna 2014). Olen epätoivoisesti halunnut saada ääneni kuulluksi asiassa ja toivon ihmisten lukevan ajatuksiani asiasta.

– Olen iloinen Tottenhamissa, rakastan joukkuekavereitani ja fanit ovat olleet loistavia viimeiset kolme vuotta, mutta sain paljon lokaa ennen kuin Mauricio tuli seuraan.

– En tule koskaan unohtamaan joitain asioita, mitä he sanoivat minusta.