Newcastlen omistaja Mike Ashley myöntää Sky Sportsin haastattelussa, että hänen ei olisi pitänyt koskaan muuttaa St. James’ Parkin nimeä. Ashley sai tempulla aikanaan Newcastlen fanien raivon niskoihinsa.

Hän kuitenkin kertoo luulleensa toimineensa silloin oikein.

– Luulin olevan oikein luoda niin paljon rahaa kuin mahdollista Newcastlelle. Minulle sanotaan aina, että älä koskaan puhu haastattelussa St James’ Parkin nimen muuttamisesta, mutta minä olen minä ja aion puhua virheestäni, Ashley sanoi.

– Minun ei olisi koskaan pitänyt muuttaa St James’ Parkin nimeä. Minun ei olisi pitänyt tehdä sitä, mies sätti itseään.

Ashleyn mukaan hän teki nimenmuutoksen vain Newcastlen taloudellisen tilanteen parantamiseksi.

– Halusin saada rahaa joukkueeseen nimioikeuksien kautta.

– Todellisuudessa kuitenkin valtaosa Geordie-faneista valitsisivat nimen St James’ Park ja sijoittuisivat liigassa yhden tai kaksi sijaa huonommin, koska he haluat pitää tämän asian erityisenä.