Video: HJK:n Akseli Pelvakselta millintarkka tykitys KuPSin verkkoon

© Kuva: Juha Tamminen

HJK siirtyi kotiottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan 1-0-johtoon 60. minuutilla Akseli Pelvaksen tarkalla laukauksella. Mies sai pallon lähes 30 metrissä, kääntyi ja paukautti pallon vasemmalla jalallaan kuopiolaisten maalin alakulmaan.

Jos et näe videota yllä, voit katsoa sen tästä.

Maali oli Pelvaksen kauden 11. ja hän nousi sillä Veikkausliigan maalipörssin jaetulle toiselle sijalle. Samassa maalimäärässä on nyt neljä pelaajaa Alfredo Morelos, Tuco ja Filip Valencic. Kärkipaikkaa pitää hallussaan IFK Mariehamnin Aleksei Kangaskolkka 12 maalillaan.

HJK on Veikkausliigan kärkipaikalla. Toisena on FC Lahti yli 10 pisteen päässä ja tasapisteissä lahtelaisten kanssa kolmantena on Ilves.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️