VPS:n puolustuksella ei mennyt ensimmäisellä jaksolla asiat aivan putkeen. Vierasjoukkue PS Kemi pääsi rokottamaan kahdesti vaasalaisten puolustusta sen omasta möhläilystä.

Ensimmäisessä maalissa VPS piti palloa uhkarohkeasti omalla alueellaan. Kemiläiset antoivat prässiä, ja Momodou Ceesay pääsi ryöstämään pelivälineen VPS:n rangaistusalueella pallon kanssa sekoilleelta Timi Lahdelta.

Toisessa maalissa Lahti oli jälleen epäonnen soturina, kun PS Kemi antoi kovaa prässiä, ja Lahti syötti alimpana pelaajana pallon suoraan hyökkääjän jalkaan. Tilanteesta syntynyt hyökkäys johti kemiläisten toiseen maaliin, jonka viimeisteli Rasmus Karjalainen.

Tauolle ottelussa mentiin lukemissa 1–2, kun Joonas Vahtera kavensi lukemat hieman ennen taukoa.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI! @VPS1924 - @kemikings 0-1! Suoraan lähetykseen tästä >> bit.ly/2mXyG5Y #Veikkausliiga