© Kuva: Juha Tamminen

Alexander Ring palasi loukkaantumisen jälkeen tyylillä Andrea Pirlon vierelle, katso video!

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus

Huuhkajien luottosoturi Alexander Ring palasi jälleen New York City FC:n kokoonpanoon perjantain myöhäisillan ottelussa Houston Dynamoa vastaan. Ring oli kolme edellistä ottelua sivussa loukkaantumisen takia.

NYCFC jäi Houstonin vieraana 1-1-tasapeliin, mikä ei tyydyttänyt päävalmentaja Patrick Vieiraa.

– On totta, että emme käyttäneet joitain mahdollisuuksia niin hyvin kuin olisi pitänyt. Meidän pitää olla kollektiivisempia boksissa. Ja kyllä siellä oli pari tilannetta, jotka meidän täytyy pelata paremmin, Vieira sanoi seuran nettisivuilla.

Ring palasi NYCFC:n kokoonpanossa tutulle paikalleen keskikentän keskustaan pohjapelaajaksi Andrea Pirlon vierelle. Ring pelasi heti ensimmäisessä ottelussaan loukkaantumisen jälkeen täydet 90 minuuttia ja esiintyi vahvasti. Tilastoihin kertyi yhdeksän riistoa, kolme katkoa sekä tärkeä laukauksen blokkaus toisen puoliajan lisäajalla.

– On tärkeää, että saamme pelaajia takaisin sairastuvalta. Alex Ring ei pelannut vähään aikaan ja ehti harjoitella kahdesti joukkueen kanssa, mutta pystyi pelaamaan silti koko pelin, Vieira iloitsi.

Ring sai myös Houstoniin matkanneilta NYCFC:n kannattajilta lämpimän vastaanoton. Lisäksi NYCFC:n Twitter-tilillä ihasteltiin miehen otteita keskikentän keskustassa. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus