Antonio Contelta kysyttiin neuvoja Liverpoolin kaatamiseksi – Jürgen Klopp näpäytti takaisin

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Derby - Fulham! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Liverpool kohtaa tiistaina Mestarien liigan lohkovaiheessa vieraskentällä Spartak Moskovan.

Venäläisjoukkueen päävalmentaja Massimo Carrera kertoi kysyneensä neuvoja ottelua varten Chelsean managerilta Antonio Contelta, jonka alaisuudessa hän työskenteli Juventuksessa ja Italian maajoukkueessa.

– Soitin hänelle yhtenä päivänä, mutta emme keskustelleet pelkästään Liverpoolista. Puhuimme myös perheistämme, yksityisasioista ja kaikesta sellaisesta. Totta kai puhuimme myös Liverpoolista, sanoi Carrera ESPN:n mukaan.

– Ei ole tarpeen nostaa esille yksittäisiä (Liverpoolin) pelaajia. He ovat kaikkia poikkeuksellisen lahjakkaita. Mutta se ei muuta mitään, tehtävämme on neutralisoida heidät ja pelata omien vahvuuksiemme mukaan.

Conten ja Carreran keskustelut otettiin puheeksi myös Liverpoolin lehdistötilaisuudessa, jossa joukkueen manageri Jürgen Klopp näpäytti hieman italialaiskollegojaan muistuttamalla, että Conte ei ole voittanut Valioliigassa hänen Liverpooliaan.

– Me muuten voitimme Chelsean, joten hänellä (Contella) ei ollut varmasti paljon sanottavaa! naureskeli Klopp.

– Okei, heistä tuli mestareita, mutta me voitimme heidät. Minulla ei ole entisiä kollegoja, joilta voisin kysellä. Minun on tehtävä oma työni.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Derby - Fulham! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!