Argentiinan maajoukkuelegenda haluaisi Serie A:n hyökkääjätähden Lionel Messin rinnalle

© Kuva: Getty Images

Argentiinan maajoukkuelegenda Hernan Crespolla on selkeä suosikkihyökkääjä Lionel Messin rinnalle. Entisen huippuhyökkääjän mielestä Inter Milanin Mauro Icardi olisi täydellinen kärki Barcelona-taiturin vierelle.

– Arvostan Cristiano Ronaldon ja Messin jälkeen eniten Icardia. Hän on jo 24-vuotiaana mestari ja hän voi kehittyä maailmanluokan tasolle. Hän on ottanut jatkuvasti askeleita eteenpäin. Se on merkki siitä, että puhumme älykkäästä kaverista. Nyt hän on myös aikuistunut, Crespo kehui italialaislehti La Gazzetta Dello Sportille.

Icardi on paukuttanut tällä kaudella jo ensimmäiseen kolmeen otteluun viisi maalia. Crespo näkeekin argentiinalaisen täydellisenä kohdehyökkääjänä.

– Hän voi tehdä maaleja molemmilla jaloillaan tai päällään. Hänellä on myös uskomattomat lahjat ja huippuluokan fysiikka. Icardi on täydellinen hyökkääjä Messin pariksi. Hänet kyseenalaistettiin aiemmin, mutta itse en mennyt siihen mukaan. Icardi on oikea hyökkääjä viemään meidät MM-kisoihin.

Messin hyökkääjäpari keskustassa on tällä hetkellä Barcelonassa Uruguayn maajoukkuemies Luis Suárez. Kenties Icardille löytyy Kataloniasta tilaa muutaman vuoden päästä.

Lähde: Football Italia


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.