Arsenal saa kovaa tylytystä entiseltä ranskalaistähdeltä – pelaajat toimivat kuin vauvat

Seuratasolla Arsenalia aikoinaan edustanut Emmanuel Petit tylyttää entistä seuraansa kovin sanoin. Joukkueella on Valioliigassa allaan ruma 0-4-tappio Liverpoolia vastaan.

”Tykkimiesten” päävalmentaja Arsene Wenger onkin saanut kuraa niskaan viime aikoina rajusti heikkojen tulosten takia. Mies itse uskoo, että joukkue häviää pelinsä yhdessä.

Samoilla linjoilla vaikuttaa olevan myös Petit.

Kovaa tekstiä latova ranskalainen haluaa, että Arsenalin pelaajat lopettavat toimimasta kuin vauvat, Mirror kirjoittaa.

– Kun näen heidät pelaamassa – ja näen sitä paljon – he näyttävät pelaavan ilman motivaatiota. Moitteet ovat laitettu Arsenen suuntaan, mutta en näe, että kaikki olisivat alakuloisia hänen seurassaan, Petit kummasteli sivustolle.

Arsenal on Valioliigan sarjataulukossa maajoukkuetauolla vasta 16:s. Joukkue on päästänyt sarjassa toiseksi eniten maaleja, sillä oma reppu on soinut kolmessa kamppailussa peräti kahdeksan kertaa.

– Miksi jotkut pelaajat tarvitsevat motivaatiota yhdessä maailman isoimmassa seurassa, yhdellä maailman parhaalla stadionilla?, ranskalainen ihmettelee salaperäisesti.

– Jotkut heistä eivät näytä tietävän, mitä Arsenal-paidan kantaminen tarkoittaa.

Petit näkee, että pelaajat saattavat työskennellä itselleen, eivät joukkueelleen.

– Ehkä heidän pitäisi ottaa askel taaksepäin ja kysyä itseltään, mitä he voivat antaa joukkueelle. Ei sitä, mitä joukkue voi antaa heille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.