Portugalilaistähti Cristiano Ronaldo pelaa tänään keskiviikkona ensimmäisen pelinsä Real Madridin kanssa kuukauden tauon jälkeen.

Ronaldo, 32, sai viiden ottelun pelikiellon Espanjan kilpailuihin hänen tönäistyään erotuomaria Barcelonan ja Real Madridin välisessä Espanjan Supercupin ensimmäisessä osaottelussa. Ronaldo sai ottelussa kaksi keltaista korttia ja purki turhautumisensa erotuomariin tönäisemällä häntä.

Real Madrid kohtaa tänään Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisessä pelissään kyproslaisen APOEL Nicosian.

Madridilaisilla on kuitenkin otteluun lähdettäessä myös eräänlaisia loukkaantumishuolia. Keväällä ja alkukaudesta loistavasti esiintynyt Marco Asensio on sivussa tiistain koitoksesta tulehtuneen paiseen takia, kertoo AS.

Joukkueen päävalmentaja Zinedine Zidanen mukaan Asensiolla, 21, on jalassaan paise, joka on niin kivulias, ettei hän saa vedettyä pelisukkiaan ylös. AS kertoo, että paise oli tutkittu eikä siitä löytynyt mitään sairauteen viittavaa, mutta Asensio jätettiin varotoimenpiteenä ottelun kokoonpanosta pois.

ABC:n mukaan paise syntyi Asension ajellessa jalkakarvojaan.

Ranskalaishyökkääjä Karim Benzema on myös ulkona illan ottelusta takareisivaivan takia. Hänen odotetaan olevan sairastuvalla noin kuukauden ajan. Benzeman korvaa kokoonpanossa Realin kasvatti Borja Mayoral, joka vietti viime kauden lainalla Saksan Bundesliigan Wolfsburgissa. Mayoral, 20, on pelannut tällä kaudella kuusi minuuttia madridilaisten edustusmiehistössä.

Benzeman maanmies Raphael Varane sen sijaan palaa ensimmäistä kertaa Real Madridin kokoonpanoon sitten Espanjan Supercupin toisen osaottelun. Varane, 24, on ollut lähes kuukauden päivät sivussa lähentäjälihaksen vamman takia.

Päivitetty 13.9.2017 klo 15:06: Ronaldon pelikiellon pituus korjattu.