Irlantilaishyökkääjä Kevin Doyle on ilmoittanut lopettavansa uransa puskupalloista johtuvien jatkuvien päänsärkyjen takia.

Vuodesta 2015 Colorado Rapidsia Major League Soccerissa edustanut Doyle, 34, kärsi lukuisista aivotärähdyksistä uransa aikana. Hän kertoi BBC:lle, että päätti lopettaa uransa ennen kuin päänsärkyoireista tulee vakavampia ja pysyvämpiä.

– Tänä vuonna minulle tuli selväksi, että pallon puskemisesta oli tullut ongelmallista, ja se aiheutti minulle jatkuvasti päänsärkyä. Olen kärsinyt tänä vuonna kahdesta aivotärähdyksestä ja monista muista vuosien aikana, mikä teki siitä huolestuttavampaa.

– Joudun surullisena ilmoittamaan, että kuunneltuani lääkärin neuvoja en aio enää pelata tällä kaudella ja tulen lopettamaan.

Doyle pelasi aiemmin urallaan muun muassa Readingissa ja Wolverhampton Wanderersissa. Irlannin maajoukkueessa hän esiintyi 63 kertaa.