Real Madrid voitti vieraskentällä Borussia Dortmundia maalein 3-1 Mestarien liigan ottelussa tiistai-iltana. Realin avausmaalin teki kovaa kritiikkiä saanut Gareth Bale, joka myös syötti Cristiano Ronaldon osuman toisella jaksolla.

Dani Carvajal tarjoili komean pystysyötön Balelle, joka jatkoi suoraan ilmasta pallon oikeaan yläkulmaan.

Bale on tällä kaudella saanut paljon kritiikkiä niin medialta kuin kannattajiltakin. Jopa Balen pelikaverit ovat tukeneet häntä kritiikkivyöryn keskellä. Balen otteet viime kaudella eivät olleet kovin kaksisia, mutta loukkaantumiset veivät walesilaismiehen parhaan terän, lue lisää täältä.

Nyt kuitenkin Bale vaikuttaisi olevan kunnossa ja tulostakin on tullut. Bale nousi Dortmundia vastaan tehdyn maalinsa myötä nimittäin Realin tilastokärjeksi maaliin vaikuttaneissa pelaajissa.

Lisäksi Bale tarjoili vielä Ronaldon tekemän 2-0-johtomaalin heti toisen puoliajan alussa. Bale on tehnyt tällä kaudella kolme osumaa ja syöttänyt neljä maalia kaikissa kilpailuissa.

Tilastot kertovat, että Bale on ollut todella tärkeä palanen Realin kokoonpanossa, vaikka alkukausi onkin ollut joukkueelle haastava. La ligassa Real on voittanut kuudesta ottelusta vain kolme ja sarjasijoitus on vasta kuudes.

Dortmund nousi maalin päähän Pierre-Emerick Aubameyangin osumalla, mutta Ronaldo iski vielä illan toisensa 79. minuutilla Luka Modricin syötöstä ja varmisti voiton Los Blancosille.

Katso twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.