Hups! Napoli-tähtien tuuletus meni koomisesti mönkään – katso kuvat

© Kuva: Getty Images

Napolin laitahyökkääjän Lorenzo Insignen hieno ele sai koomiseen käänteen, kun hän tuuletti joukkueensa ensimmäistä maalia 3-1-voittoon päättyneessä Mestarien liigan ottelussa Feyenoordia vastaan tiistaina.

Insigne avasi joukkueensa maalihanat tarkalla laukauksella, kun ottelua oli kulunut seitsemän minuuttia ja suuntasi kulmalipulle juhlistamaan maaliaan.

Italialaishyökkääjän tarkoituksena oli nostaa ilmaan hänen joukkuekaverinsa Arkadiusz Milikin pelipaita. Milik loukkasi oikean polvensa viikonloppuna ottelussa SPALia vastaan ja joutuu olemaan sivussa arviolta vähintään neljä kuukautta. Viime vuonna Napoliin siirtynyt Milik loukkasi toisen polvensa viime syksynä ja joutui tuolloinkin olemaan noin neljä kuukautta sairastuvalla.

Insignen tempaus ei kuitenkaan mennyt ihan nappiin. Vaihtopenkillä istuneen Piotr Zielinskin oli määrä tuoda Insignelle Milikin pelipaita, jotta hän voisi toteuttaa tuuletuksensa. Zielinski toi kuitenkin vahingossa oman pelipaitansa, jota koristi luonnollisesti hänen oman nimensä.

Maalintekijä Insigne huomasi kuitenkin sekaannuksen hyvissä ajoin ja kiiruhti vaihtopenkille korjaamaan sekaannuksen. Lopulta hän sai Milikin paidan käsiinsä ja nosti sen ilmaan loukkaantuneen pelikaverinsa kunniaksi.

Voit katsoa kuvat sekaannuksesta alta.