Huuhkajat kohtaa lauantaina Islannin MM-karsintaottelussa. Vaikka Suomen menestys on ollut vaisua MM-karsinnoissa, huuma Islanti-ottelun ympärillä kasvaa.

Islanti-ottelu pelataan Tampereella ja kaupungilla on jo alkanut näkyä tuleva ottelu. Tampereen bussikuskit ovat nimittäin pukeutuneet jo keskiviikosta asti Huuhkajien pelipaitaan. Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Tampereella bussikuskit tunnustavat väriä ke-la! 👊 Kiitos Tampereen Keskusliikenne yhteisestä tempauksesta! Oi Suomi on!
#Huuhkajat #FINISL

Lisäksi Tampereella myös patsaat ovat saaneet Huuhkaja-väriä. Hämeensillan patsaiden ympärille on nimittäin ripustettu Huuhkajien kaulahuivit. Katso kuvat alta, jos et näe, voit katsoa ne täältä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Myös Hämeensillan patsaat Tampereella ovat valmiina huomiseen Suomi-Islanti -otteluun! Ratinan Stadion on huomenna sinivalkoinen! #Huuhkajat

Lauantain ottelu pelataan Ratinassa ja viimeisten tietojen mukaan ottelu on tällä hetkellä loppuunvarattu. Joitain lippuja saattaa vielä vapautua, mikäli varauksia raukeaa.