Ilkka: SJK:n joukkueenjohtaja kommentoi päävalmentajan potkuja: ”Onneksi on vahva seurajohto”

© Kuva: Juha Tamminen
Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

SJK antoi lauantain potkut päävalmentajalleen Jose Manuel Rocalle. Potkut olivat jo kolmannet tämän kauden aikana. Loppukauden vetävät Toni Lehtinen sekä Brian Page.

Roca ehti olla SJK:n peräsimessä vain reilu kolme kuukautta. Roca korvasi kesäkuun alussa potkut saaneen Sixten Boströmin. Ennen kautta päävalmentajan paikalta sai lähteä Simo Valakari, joka valmentaa nykyisin Norjassa. SJK:n päävalmentajan paikka on luvalla sanottuna ollut tuulinen.

– Jos meillä olisi ollut sellainen viisasten kivi olemassa, niin tähän ei varmaankaan olisi päädytty. Pitää muistaa sekin, että tarvittaessa pitää olla valmis tekemään koviakin päätöksiä, SJK:n joukkueenjohtaja Pekka Lehtinen kertoi Ilkka-lehden tekemässä videohaastattelussa.

Lehtisen mukaan Rocan potkujen taustalla voi olla useampiakin syitä, mutta päällimmäinen syy oli, kuten aiemmin jo tuli ilmi valmentajan ja pelaajien väliset erimielisyydet. Lehtinen ei uskonut, että valmentajanvaihdos vaikuttaa negatiivisesti maanantaina pelattavaan Pohjanmaan derbyyn VPS:a vastaan.

– Valmennuksen ja pelaajien välillä on ollut epäluottamusta. Puhutaan enemmänkin pelitavasta. Meillä onneksi on voimakas ja vahva seurajohto, joka uskaltaa tehdä kovia päätöksiä, Lehtinen sanoi.

– Sunnuntain harjoituksissa meno oli erinomaista, Lehtinen totesi.

SJK:n kapteeni Mihkel Aksalu kertoi, että joukkue oli tavannut sunnuntaina kannattajia, ja että keskustelu olisi ollut positiivista. Mies ei kuitenkaan halunnut kommentoida mitenkään Rocan potkuja.

Katso Ilkan videohaastattelu tästä linkistä. Voit lukea myös toimittajamme kommentin SJK:n tilanteesta täältä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!