Ilves kohtasi torstai-iltana FC Interin vieraissa Veikkausliigan kierroksella. Joukkueet ovat sarjataulukossa kovin eri asemissa, sillä Ilves taistelee tiukasti jopa hopeasta ja Inter on kahdeksantena.

Illan ottelua alkoi Ilveksen kannalta komeasti. Felipe Aspegren kikkaili itsensä pallon kanssa noin 18 metriin ja jätti sen Youness Rahimille. Rahimi ei kauaa aikaillut ja latasi lähes paikaltaan pallon Interin maalin vasempaan yläkulmaan ottelun yhdeksännellä minuutilla.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI! @FCINTERofficial - @IlvesEdustus 0-1 ! Suoraan lähetykseen tästä >> bit.ly/2mXyG5Y #Veikkausliiga

Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä.

Vain viisi minuuttia tästä ja Inter pääsi kuittamaan tamperelaispuolustuksen hölmöilyn päätteeksi. Ilveksen puolustajat sähläsivät pallon Macoumba Kandjille, jonka etenemisen Mika Hilander sai vielä pysäytettyä, mutta Timo Furuholm pääsi laittamaan irtopallon verkkoon.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI! @FCINTERofficial - @IlvesEdustus 1-1 ! Suoraan lähetykseen tästä >> bit.ly/2mXyG5Y #Veikkausliiga

Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä.

Ottelu päättyi lopulta 2-2 pistejakoon, kun Ilveksen Eero tamminen ja Interin Kandji tekivät maalin mieheen.