Lauantai-iltana Turkin Superliigassa pelattiin Istanbulin derby, jossa kohtasivat Fenerbache ja Besiktas. Tottenhamista lainalla pelaava Vincent Janssen ratkaisi rumaksi yltyneen ottelun Fenebachen voitoksi maalein 2-1.

Tunteet kävivät kuumana, kuten derbyissä usein on tapana. Erotuomari Ali Palabiyik oli täystyöllistetty, sillä mies sai kaivaa taskustaan keltaisen kortin peräti 12 kertaa. Viisi pelaajaa lensi suihkun puolelle ennen aikojaan. Kaksi pelaajaa lensi ulos suoralla punaisella kortilla ja kolme pelaaja kahden varoituksen myötä.

Ensimmäiset ulosajot nähtiin jo ennen taukovihellystä, kun Besiktasin laituri Ricardo Quaresma sai kaksi varoitusta kahden minuutin sisään. Vielä ennen taukoa suihkun puolelle lensi Fenerbachen puolelta Quaresman maanmies Neto.

Fenerbachen molemmat osumat tuli rangaistuspotkusta. Ottelun avausmaalin teki Giuliano 20. minuutilla ja voittomaalin iski Janssen 86. minuutilla. Besiktasin 2-1-kavennuksen viimeisteli Ryan Babel lähes samantien Janssenin osuman jälkeen.

Toisella puoliajalla ulos lensivät kahden varoituksen myötä Besiktasin Atiba Hutchinson sekä Oguzhan Ozyakup, joiden lisäksi suoralla punaisella ulos ajettiin Fenerbachen puolustaja Ismail Koybasi.

Besiktas on tappiosta huolimatta sarjassa toisena kuuden ottelun jälkeen. Fenerbache nousi voiton myötä Besiktasin kantaan kahden pisteen päähän. Sarjaa johtaa Galatasaray, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.