AC Milanin seurajohto on tehnyt päävalmentaja Vincenzo Montellalle selväksi, että tuloksien on parannuttava, jos hän haluaa pitää työpaikkansa, kertoo Calciomercato.

Montellan joukkue on aloittanut urakkansa Italian pääsarjassa Serie A:ssa neljällä voitolla ja kahdella tappiolla. Milan kohtaa torstaina Kroatian hallitsevan mestarin Rijekan Eurooppa-liigan lohkovaiheessa, minkä jälkeen vuorossa ovat vaikeat pelit AS Romaa ja paikallisvastustajaa Internazionalea vastaan.

Milanolaisseura odottaa Montellalta onnistumisia varsinkin Serie A:ssa. Punamustat vahvistivat rivejään kesän siirtomarkkinoilla peräti 11 uudella pelaajalla, ja odotukset kauteen lähdettäessä olivat korkealla.

Calciomercaton mukaan Milan on ruvennut jo kartoittamaan mahdollisia seuraajia Montellalle, mikäli tuloksissa ei ole havaittavissa selkeää parannusta.

Ensimmäinen ehdokas on entinen Borussia Dortmund -valmentaja Thomas Tuchel, joka on ollut viime kauden jälkeen ilman seuraa. Toinen vaihtoehto on Fiorentinan entinen käskyttäjä Paulo Sousa, joka on myöskin tällä hetkellä vapailla markkinoilla.

Pitkän uran Italiassa tehnyt Walter Mazzarri on myös ehdolla tehtävään. Mazzarri käväisi viime kaudella Englannin Valioliigan Watfordissa, mutta hän sai lähteä seurasta kauden päätyttyä.