Everton keskikenttäpelaaja Ross Barkley oli koko kesän siirtohuhujen kohteena. Sopimus Chelsean kanssa oli jo viittä vaille valmis, mutta lopulta Barkley muutti mielensä, lue lisää tästä.

Chelsea-manageri Antonio Conte on halunnut pidemmän aikaa tuoda Barkleyn Lontooseen. Siirto oli jo lähellä, mutta Barkley ei halunnut BBC:n mukaan lähteä loukkaantuneena uuteen seuraan. Siirto on viritteillä taas tammikuussa, kun siirtoikkuna aukeaa ja Barkley on pelikunnossa.

Tottenham-manageri Mauricio Pochettino on kuitenkin laittamassa oman lusikkansa Barkleyn siirtosoppaan. Evening Standard -lehden mukaan Pochettino on ollut kiinnostunut Barkleysta jo viime talvesta lähtien. Tammikuussa viritteillä on siirtokilpailu Chelsean kanssa 23-vuotiaasta englantilaisesta keskikenttäpelaajasta.

Barkleylla on sopimustaan jäljellä Evertonin kanssa enää vajaa vuosi, eikä mies ole halunnut tehdä uutta jatkosopimusta. Chelsea tarjosi Barkleysta 30 miljoona puntaa, mutta tammikuussa hinta saattaa tulla alaspäin. Everton haluaa varmasti edes jotain tähtipelaajastaan, joka saisi ensi kesänä siirtyä ilmaiseksi mihin tahansa seuraan.

Barkley saattoi tehdä fiksun valinnan, kun hän ei suostunut siirtymään puolikuntoisena kesän siirtoikkunan aikana Chelseaan. Nyt näyttäisi vahvasti siltä, että miehellä on tammikuussa useamp vaihtoehto pöydällä. Barkley teki myös selväksi, ettei hän käynyt kesän siirtoikkunan kynnyksellä minkään joukkueen lääkärintarkastuksessa.

– Päinvastoin kuin monessa lehdissä kirjoitettiin, en käynyt minkään joukkueen lääkärintarkastuksessa missään vaiheessa, Barkley kirjoitti Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Ross Barkley

@RBarkley8
Contrary to a number of reports in the press, I did not undertake a medical with any club at any point.