La Ligassa tehtiin eilen historiaa, kun Atlético Madridin uusi stadion Estadio Wanda Metropolitano vihittiin käyttöön sarjaottelussa Málagaa vastaan. 1-0-lukemin vieraansa kaatanut Atleti muutti lähes 70000-paikkaiselle stadionille täksi kaudeksi jätettyään pitkäaikaisen kotipyhättönsä Vicente Calderónin 51 vuoden jälkeen.

Historiallista ottelua oli seuraamassa jopa Espanjan kuningas Felipe VI ja sitä edelsivät komeat avajaisseremoniat.

Illan aikana korkattiin myös stadionin maalitili. Siitä sai kunnian ranskalaistaituri Antoine Griezmann, joka naulasi ottelun ainoan maalin pelin ensimmäisestä laukauksestaan. Itse osuma oli taidokas oikean jalan sijoitus Málagan etukulmaan.

Vuonna 2016 Ranskan EM-kisoissa maalikuninkuuden voittanut Griezmann palasi otteluun kärsittyään avauskierrokselta saamansa pelikiellon. Atlético nousi voitolla sarjataulukossa kolmanneksi.