Manchester United kohtasi tänään Evertonin kotistadionillaan. Ottelu oli lähes täydellistä Unitedin hallintaa, mutta tilanne oli loppuhetkille asti vain 1-0. Ensimmäisen maalin iski vain neljän minuutin pelin jälkeen Antonio Valencia huikealla tykillä.

Wayne Rooneyn paluu Old Traffordille päättyi lopulta punaisten paholaisten 4-0-voittoon. ManU iski viimeisellä kymmenellä minuutilla kolmesti. Henrikh Mkhitaryan pääsi tekemään joukkueensa toisen maalin Romelu Lukakun syötöstä ja belgialainen oli itse tekemässä tuhojaan 3-0-maalin merkeissä.

Anthony Martial viimeisteli vielä 4-0-loppulukemat rangaistuspotkusta.

United on ollut tällä kaudella parhaimmillaan otteluiden loppuhetkillä. Se on tehnyt viidessä pelaamassaan Valioliigan ottelussa 16 maalia, joista yhdeksän on tullut 80. minuutin jälkeen.

Ensimmäisen kahden pelin kahdeksasta maalista se teki jopa viisi viimeisellä kymmenellä minuutilla tai lisäajalla.

Manchesterin joukkueet miehittävät nyt Valioliigan kahta ensimmäistä sijaa. Joukkueet etenevät hämmästyttävän tasaisessa tahdissa, sillä molemmilla on 13 pistettä viidestä ottelusta. Kaiken lisäksi joukkueiden maaliero on täysin saman 16 tehtyä osumaa ja vain kaksi takaiskua.