Crystal Palacen kauden alku on ollut surkea. Palace ei ole vielä onnistunut maalinteossa, ja seura antoi päävalmentajalleen Frank de Boerille potkut viikko sitten.

Uusi päävalmentaja Roy Hodgson ei saanut ainakaan heti käännettyä kurssia lontoolaisseurassa. Southampton kävi viime lauantaina hakemassa Palacen vieraana pisteet maalein 1-0.

Valioliiga.comin asiantuntija Mixu Paatelainen luottaa silti, että kokenut Hodgson saa Palacen kurssin käännettyä.

– Tappio tuli, eivätkä Royn opit vielä näkyneet. Mutta on varmaa, että kädenjälki tulee vielä näkymään. Tällä viikolla Crystal Palacen treenikentällä ja palaverihuoneessa jauhetaan viimeistä yksityiskohtaa myöten ja toistojen kautta Palacen puolustuspelaaminen kuntoon. Kuten Royn joukkueet yleensä, tulee Palacekin pian olemaan joukkue, jota on vaikea voittaa, Paatelainen sanoi omassa osiossaan.

De Boerin ja Hodgsonin ajatukset jalkapallosta eroavat selvästi. Paatelaisen mukaan pelaajilla voi ottaa aikansa tottuminen Hodgsonin uusiin kuvioihin, mutta silti suomalaisvalmentaja uskoo Palacen pysyvän sarjasssa kauden päätteeksi.

– En tiedä, paljonko Suomessa on Crystal Palacen kannattajia, mutta he voivat mielestäni huokaista helpotuksesta. Roy Hodgson tulee pitämään joukkueen sarjassa. Tuskin he nousevat kovin korkealle, mutta sarjapaikkaa säilyy.