FC Barcelonan keskikenttäpelaajan Denis Suarezin mukaan seuraan kesällä saapunut brasilialaispelaaja Paulinho on osoittanut epäilijöilleen, että he ovat väärässä.

Paulinho, 29, saapui Barcelonaan elokuussa kiinalaisesta Guangzhou Evergrandesta, jossa hän ehti viettää viimeiset kaksi vuotta. Monilla katalonialaisseuran kannattajilla oli kuitenkin tuoreessa muistissa Paulinhon aika Tottenhamissa, jossa useat julistivat hänet flopiksi.

Brasilian maajoukkuepeluri on kuitenkin esiintynyt pirteästi uudessa seurassaan. Hän on pelannut viidessä Espanjan La Ligan ottelussa, joissa hän on tehnyt yhteensä kaksi maalia ja antanut yhden maaliin johtaneen syötön.

Suarezin mukaan Paulinho saapui Barcelonaan huonossa ajankohdassa, sillä brassitähden maanmies, joukkueen supertähti Neymar, oli juuri siirtynyt 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla Paris Saint-Germainiin.

– Paulinhoa on kritisoitu epäreilusti. Se johtui pelkästään siitä, että hän saapui juuri sen jälkeen, kun Neymar lähti. Mutta kaikki, jotka ovat katsoneet hänen pelejään Brasilian maajoukkueessa tietävät, kuinka hyvä hän on, sanoi Suarez RAC1:n haastattelussa Football Espanan mukaan.

– Hänen ei olisi tarvinnut hiljentää epäilijöitään, mutta hän on tehnyt niin. Hän on todistanut, kuinka tärkeä pelaaja hän on ja mitä hän voi tuoda tälle joukkueelle.

Suarez näkee, että Paulinho kehittää Barcelonan pelaamista monella osa-alueella.

– Hänellä on mahtava fyysinen preesens, ja hänen vahvuutensa hyödyttää meitä sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Hän on uskomaton kummankin pään erikoistilanteissa. Hän on eläin.