Ranskan pääsarjan Ligue 1:n piikkipaikalla majaileva Paris Saint-Germain laittaa kovat piippuun, kun se kohtaa tänään perjantaina Metzin vieraskentällä.

PSG:n avauskokoonpanosta löytyvät sekä brasilialaishyökkääjä Neymar että viime kauden suurin sensaatio Kylian Mbappe. Pariisilaisten yksinäisenä hyökkääjänä häärii Edinson Cavani ja oikealla laidalla viilettää Julian Draxler.

Neymar, 25, siirtyi seuraan elokuun alussa 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla FC Barcelonasta ja on aloittanut uransa Ranskassa vakuuttavalla tavalla. Brassitähti on iskenyt kolmessa sarjapelissä jo kolme osumaa ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Viime kaudella 26 maalia AS Monacon riveissä tehnyt Mbappe, 18, siirtyi PSG:hen täksi kaudeksi lainasopimuksella. Kontrahtissa on mukana 180 miljoonan euron osto-optio, jonka pariisilaiset voivat käyttää ensi kesänä.

Voit katsoa PSG:n avauskokoonpanon Metziä vastaan alla olevasta kuvasta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä. Ottelu alkaa kello 21:45 Suomen aikaa.

Paris Saint-Germain

@PSG_inside
La composition parisienne pour affronter le @FCMetz ! 🔴🔵 #FCMPSG