Sevilla ja Liverpool kohtasivat Mestarien liigassa keskiviikkona. Ottelu päättyi tasalukemiin 2-2.

Ottelun lopussa Liverpoolin manageri Jürgen Klopp oli ottaa yhteen Sevillan valmennusryhmän kanssa. Klopp ei varmasti ollut tyytyväinen tasapeliin, mutta hänen raivolleen syy löytyi todennäköisesti vastustajan päävalmentajan toiminnasta.

Sevillan päävalmentaja Eduardo Berizzo lähetettiin katsomoon noin tunnin pelin kohdalla, kun hän heitti pallon pois Liverpoolin saadessa rajaheiton. Hän oli tehnyt saman tempun jo ensimmäisellä puoliajalla.

Berizzolla oli erikoinen selitys toiminnalleen ottelun jälkeen.

– Ensimmäisellä puoliajalla heitin myös pallon pois pelatakseni aikaa, kun olimme voitolla. Tajusin, että tein virheen ja toisella puoliajalla tein saman, kun olimme tappiolla, Berizzo selitti.

Mies siis myönsi pelanneensa tahallisesti aikaa, mutta teki sen vastustajan joukkueen hyväksi.

Jürgen Klopp kutsuttiin Sevillan pukukoppiin sovittelemaan tilanne ottelun jälkeen.