Uutisoimme aiemmin, että MTV:n tietojen mukaan SJK olisi antanut potkut päävalmentajalleen Jose Manuel Roca Casesille.

Seinäjokisten seurajohto pitäytyi kommentoimasta asiaa, mutta nyt seura on antanut asiasta virallisen tiedotteen, jossa se kertoo, että Manuel Roca on vapautettu tehtävistään. Kauden loppuun vetävät valmennusryhmään kuuluvat Brian Page ja Toni Lehtinen.

Roca tuli SJK:hon määräaikaisella sopimuksella, mutta kauden aikana on tullut ilmi useita erimielisyyksiä espanjalaisen ja pelaajiston kesken, eikä seurajohtokaan ole ollut tyytyväinen.

– Heti alusta alkaen kun tulin Seinäjoelle, tein töitä kovaa ilman lepoa kolmen kuukauden ajan ja annoin kaikkeni tälle seuralle. Halusin tuoda motivaation takaisin pelaajille, seurajohdolle ja kannattajille. Lähden seurasta pettyneenä, mutta olen omaan työhöni tyytyväinen. Ennen lähtöäni haluan toivottaa koko SJK-perheelle kaikkea hyvää loppukaudeksi ja erityisesti puheenjohtaja Raimo Sarajärvelle, joka on ollut läheinen minulle sekä tukenut minua. Toivon että kaikilla tulevilla seurajohtajilla on yhtä suuri sydän kuin hänellä on. Kiitos tästä ajasta SJK:ssa, kommentoi nyt vapautettu SJK-valmentaja Manuel Roca.