Stoke taisteli komean 2-2-tasapelin kotikentällään Manchester Unitedia vastaan lauantai-iltana. Ottelun loppuhetkillä myös päävalmentajien tunteet kuumenivat.

Unitedin manageri Jose Mourinho tepasteli omalta tekniseltä alueelta ulos ja oli lopulta Stoken päävalmentaja Mark Hughesin teknisellä alueella. Hughes ei tätä sulattanut, vaan tönäisi Mourinhoa ja käski hänen poistua alueelta. Hughes myös vaati neljättä erotuomaria poistamaan Mourinho katsomon puolelle.

– Tönäisin häntä, koska hän tuli minun tekniselle alueelle. Ehkä sen takia hän ei kätellyt minua. Tai ehkä siksi, että tulos oli negatiivinen hänelle. He tulivat Stokeen ja kaikki odottivat, että he voittaisivat, Hughes sanoi Sky Sportsin mukaan.

Mourinho kätteli ottelun jälkeen kaikki muut Stoken toimihenkilöt paitsi manageri Hughesin. Ottelun jälkeen Mourinho ei lähtenyt kommentoimaan sitä, miksi jätti Hughesin kättelemättä, katso video Mourinhon reaktiosta täältä.

– Yksi joukkue halusi voittaa ja yksi halusi pelata tasan, mutta se joukkue, joka pelasi tasapelistä, teki kovasti töitä sen eteen. He puolustivat kovasti ja siitä on tullut jonkinlainen trendi Valioliigassa, Mourinho tyytyi kommentoimaan ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Hughes sen sijaan yritti parhaansa mukaan kommentoida Mourinhon käytöstä pelin jälkeen.

– Joskus top-6-joukkueiden managerit eivät ota huonoja tuloksia kovin hyvin. He eivät ole välttämättä tottuneet huonoihin tuloksiin, ja sen takia he reagoivat väärällä tavalla. Ehkä hän (Mourinho) reagoi väärällä tavalla.

– Reiluuden nimissä, minulla on historiaa siitä, että jää kättelyt kättelemättä, joten ehkä se oli minun syyni. Kuka tietää? Hughes totesi vielä.

ManU jatkaa tasapelistä huolimatta Valioliigan kärjessä ilman tappioita. Stoke on sarjassa kymmenentenä.