Tottenham pelaa parhaillaan Mestarien liigassa Borussia Dortmundia vastaan alkulohkon ottelussa.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti, kun lontoolaisseuran korealaislaituri Heung-Min Son tuli vasemmalta laidalta vieden Dortmundin puolustusta miten halusi. Lopulta kova laukaus maalin etukulmaan upposi helpon näköisesti Roman Bürkin selän taakse.

Dortmund vastasi maaliin ottamalla seuraaviksi hetkiksi pallon hallinnan. Saksalaisten maalia ei kauaa tarvinnut odotella, kun joukkueen uusi vahvistus Andrij Jarmolenko laukoi todella kauniilla laukauksella ottelun tasoihin. Maali oli toista otteluaan Dortmundissa pelaavalle Jarmolenkolle ensimmäinen uudessa seurassa.

Tottenhamin vastaus tuli vain neljä minuuttia myöhemmin. Harry kane nousi vasemmalta laidalta ensimmäiseen maaliin johtaneen tilanteen kaltaisesti ja laukoi etukulmaa kohti. Pallo livahti taas erikoisen helposti Dortmundin maalivahdin ohi.

Kaikki kolme maalia syntyivät ensimmäisen 15 minuutin aikana.