”Voitto on sinulle, iso mies” – City rimpuili taas upean potin takaiskuista huolimatta

© Kuva: Getty Images

Manchester City jatkaa Valioliigassa tappioitta, sillä sarjakärki kampesi lauantaina Chelsean nurin vieraspelissään numeroin 0-1. Seitsemässä ottelussa 19 pistettä napsinutta joukkuetta ei näytä pysäyttävän edes loukkaantumiset.

Lauantaina sivussa olivat maalilinko Sergio Agüero sekä Vincent Kompany ja Benjamin Mendy. Kärkipelin voitto oli Fabian Delphin (kuvassa) mukaan omistettu reilu viikko sitten pahasti loukkaantuneelle laitapakki Mendylle, joka liittyi Cityyn kesällä Monacosta.

– Tämä suoritus oli joukkuekaveri Benjaminille, sanoi laitapakin paikalla, Mendyn tontilla luutinut Delph joukkueen nettisivuilla.

Delphin mukaan Mendy lähetti joukkueelleen viestin ennen peliä, ja Cityn piti vastata hänen huutoon. Laitapakin paikalla pelannut Delph viestitti Man Cityn sivuilla, että ”voitto on sinulle, iso mies”.

– Voitto täällä on valtavaa, massiivista. Tiesimme, että tulossa olisi tämän kauden vaikein peli. Joukkueessa on massiivinen yhteenkuuluvuuden tunne. Tämä (syyskuu) oli erittäin hyvä kuukausi, Delph tunnelmoi.

Voitto nosti Cityn siis Valioliigan piikkiin, Chelsea on neljäntenä. Kummankin joukkueen sarjakausi jatkuu kahden viikon kuluttua.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.