West Hamissa todelliseksi flopiksi tuomittu italialaishyökääjä Simone Zaza on joutunut hankaluuksiin uudessa seurassaan Valenciassa. Zazan tyttöystävä ei peitellyt pettymystään Valencian päävalmentaja Marcelinoon.

Zaza siirtyi viime tammikuussa lainasopimuksella Valenciaan ja iski kuusi osumaa La Ligassa. Kesällä Valencia käytti Zazan lainasopimuksessa olleen osto-option ja hankki Zazan kokonaan itselleen Juventukselta.

Tällä kaudella Zaza on onnistunut kertaalleen maalinteossa. Viime viikonloppuna vastuuta tuli vain 18 minuuttia, kun Valencia pelasi tasapelin Levanten kanssa. Zazan tyttöystävä Chiara Biasi ei peitellyt pettymystään, vaan antoi päävalmentajan kuulla kunniansa sosiaalisessa mediassa.

– Jos haluat ihmisen, jolla on luonnetta, sinun täytyy tietää, miten toimia hänen kanssa ja hyväksyä se, jos et pysty siihen.

– Mutta varsinkin sinun täytyy muistaa, että jos jollain on munaa (kanttia), hänellä on sitä aina. Hän ei kätke sitä piiloon mistään syystä. Selvitä asiasi tai pidä sellaisia pelaajia, jotka tulevat ohjeiden kanssa, Biasi tylytti.

Viesti ei varmasti jäänyt huomiotta, sillä Biasilla on esimerkiksi Instagramissa yli 1,5 miljoonaa seuraajaa. Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Calcio Mercato