Noususta Veikkausliigaan taisteleva Honka ja putoamista vastaan vääntävä OPS ottivat isot kotivoitot jalkapallon Ykkösen peleissä sunnuntaina numeroin 3-1.

Kummatkin joukkueet kirivät 0-1-tappioasemista rinnalle ja ohi.

Honka ratkaisi KPV-ottelun toisella jaksolla kahdella nopealla maalilla. Kahdesti osunut Masar Ömer ja Jatuli Laevuo tekivät Hongalle muutaman minuutin sisään 1-1- ja 2-1-maalit.

Honka ja KPV ovat nyt 39 pisteen turvin jaetulla kakkossijalla, TPS johtaa Ykköstä 42 pisteellään.

Oulussa OPS katkaisi pitkän tappioputkensa ottamalla Gnistanilta täydet pisteet vastaavanlaisen urakan päätteeksi. Toisella puoliajalla kolmesti osunut, ja viimeistä säilyjän paikkaa miehittävä oululaisjoukkue kasvatti eroa putoajan paikalla oleviin helsinkiläisiin jo viiteen pisteeseen.

Gnistanilta punaista elintärkeässä ottelussa näkivät niin Jean Carlo Generoso Da Silva kuin Gullit Zolamesokin.