West Hamin hyökkääjä Andy Carroll lensi kahden varoituksen myötä suihkuun jo ensimmäisellä puoliajalla Burnleya vastaan.

Carrollin ulosajosta teki erikoisen pelkästään se, että keltaisten korttien välillä oli alle kaksi minuuttia, tarkalleen ottaen 99 sekuntia. Carroll otti ensimmäisen varoituksen 25. minuutilla ja toinen tuli jo 27. minuutilla.

Eikä se tehnyt Carrollin ulosajosta yhtään fiksumpaa, että toisen varoituksen hyökkääjä sai täysin aiheesta hänen tultua puskutilanteeseen kyynärpää edellä osuen vastustajaa kasvoihin.

Carrollin kausi on ollut kaikkea muuta kuin juhlaa. Mies palasi loukkaantumisesta takaisin kentille syyskuussa ja hän on ehtinyt pelata neljä ottelua ilman tehomerkintöjä. Sen sijaan keltaisia kortteja on kasassa lauantain Burnley-ottelun jälkeen jo neljä.

West Ham johtaa silti ottelua tauolle mentäessä maalein 1-0. West Hamin ainokaisen teki 19. minuutilla Michail Antonio.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.