Alexander Ringin edustama New York City FC sijoittui runkosarjassa MLS:n itäisessä konferenssissa toiseksi. Ensi yönä alkaa pudotuspelit, mutta NYCFC pääsee suoraan toiselle kierrokselle.

Ring pelaa ensimmäistä kautta MLS:ssä siirryttyään Pohjois-Amerikkaan 2. Bundesliigasta Kaiserslauternin riveistä. Kausi on tähän asti ollut menestys Ringille, joka on vakuuttanut NYCFC:n keskikentällä. Ring haluaa edetä päätyyn asti MLS:n pudotuspeleissä.

– Pudotuspelit ovat erilaisia verrattuna sarjaotteluihin. En usko, että meidän tarvitsee sytyttää ketään näihin peleihin. Tiedämme, että se on ”do or die” (voita tai putoa). Ja uskon, että olemme valmiita, Ring kertoi seuran nettisivuilla.

Ring uskoo, että New York Cityn vahvuus on kokoajan ollut siinä, että joukkue uskoo itseensä, eikä hätäile.

– Nyt ei ole tekosyitä. Niin se vain on. Meidän täytyy vain tehdä parhaamme, Ring sanoi.

Suomalainen keskikenttäpelaaja on avauskaudellaan MLS:ssä noussut fanien suosikiksi. NYCFC on Ringin mukaan valmis, kun heidän osalta MLS Cup alkaa suoraan konferenssivälieristä.

– Tiedämme, mitä haluamme ja saavuttaaksemme sen, täytyy vain murskata seuraava vastustaja. Niin se on. Ei tekosyitä, ei mitään. Vain voitot merkitsevät, Ring korosti.