Watford otti makoisan kotivoiton Arsenalista dramaattisesti viime hetken osumalla maalein 2-1 lauantain iltaottelussa.

Watford painosti loppuhetket ja palkinto tuli lisäajalla. Tom Cleverley pääsi tykittämään lisäajan toisella minuutilla flipperitilanteen jälkeen pallon maaliin boksin sisältä.

Arsenalin avausmaalin teki Per Mertesacker avauspuoliskolla. Watfordin tasoituksen teki Troy Deeney rangaistuspotkulta. Rankkari vihellettiin hieman heppoisesti.

Ottelussa nähtiin kummallinen tapaus, kun Jack Wilshere oli tulossa kentälle loppuhetkillä. Wilshere seisoi jo kentän laidalla Wengerin vierellä, mutta ranskalaismanageri joutui ottamaan vaihdon takaisin. Minuutti myöhemmin kentälle tulikin 22-vuotias puolustaja Rob Holding, joka tuli kolhiintuneen Laurent Koscielnyn tilalle 85. minuutilla.

Watford on ollut hyvässä vireessä viime aikoina. Se on hävinnyt kaudella vain yhden ottelun ja Arsenal-voiton myötä Watford nousi jo neljänneksi Valioliigassa ohi Crystal Palacelle hävinneen Chelsean. Arsenal on vasta kuudentena ja tappio oli jo kauden kolmas ”Tykkimiehille”.

Muokattu 14.10. klo. 21.50: Korjattu, että Koscielny otettiin vaihtoon hänen saatua kolhun.