Viime viikolla potkut Bayern Münchenin päävalmentajan paikalta saanut italialaisvalmentaja Carlo Ancelotti vitsaili asiasta vastaanottaessaan palkinnon kirjastaan Il Leader Calmo.

Bayern tiedotti Ancelottin potkuista viime viikon torstaina, ja pian saksalaislehdissä kerrottiin, miten italialaisluotsi oli ajautunut riitoihin usean joukkueen tähtipelaajan kanssa.

– Olisin ollut täällä noutamassa tätä palkintoa joka tapauksessa, mutta Bayern käski minun ottaa varhaista lomaa ihan varmuuden vuoksi, sanoi Ancelotti hymyssä suin Football Italian mukaan.

– En tiedä, onko minun tapani lähestyä tätä (valmentajan) työtä se oikea tapa. Kun lähdin Real Madridista, minulle sanottiin, että olin liian läheinen pelaajien kanssa. Kun Bayern München erotti minut, he sanoivat, että minulla oli huono välit pelaajien kanssa.

– Haluan vain, että minulla on yhteisymmärrys ihmisten kanssa.

Ancelottia on povattu Giampiero Venturan korvaajaksi Italian maajoukkueeseen, mutta hän sanoi, ettei maajoukkueen valmentaminen ole hänelle vielä ajankohtainen haave.

– Haluan yhä työskennellä ja valmentaa joka päivä, joten en ole ajatellut maajoukkuepestin vastaanottamista. Minusta tulee Italian valmentaja sillä hetkellä, kun en halua enää valmentaa jokainen päivä olettaen, että ”Nazionale” harkitsisi minun palkkaamistani.